HIT FITNESS FLÓRA

HIT Fitness Flóra je nekonvenční pohybové a relaxační centrum. Je zařazováno do kategorie exkluzivnějších fitcenter. Jeho posláním je, kromě hlavní náplně pohybových aktivit, i poskytování služeb v oblasti regenerace a relaxace lidského těla.

Pohybové aktivity:

posilovna na cca 400 m2 s posilovacími stroji, aerobní zóna s rotopedy, steppery, veslovacími trenažéry a běhacími pásy. Aktivní trenéři pro vedení osobních tréninků
3x ASB kurty na squash
sál pro aerobic s absorpční podlahou, různé druhy a obtížnosti aerobicu, sebeobrana, tae-bo, kick-box, jóga
stolní tenis
spinning – ježdění na cyklotrenažérech pod vedením instruktora za doprovodu hudby
půjčovna sportovního náčiní

Relaxace:

masérka i masér – fyzioterapeut – provádějí relaxační, sportovní a aromaterapeutické masáže. Masér je specialista na masáže šiatsu
whirlpool – vířivá vana
sauna – privátní, pouze pro objednané
solária
Dále kavárna s příjemným posezením u italské kávy, frapé, latté ........

 

10 % na jednorázové vstupné

 

www.hitfit.cz 

Chrudimská 2b 
130 00 Praha 3

Tel.: 267 311 447

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.