FITTOP - WELLNESS CENTRUM

V rekonstruovaných prostorách bývalého kina Obzor, pouhých pár minut z centra města, dnes můžete využívat nadstandardních sportovních a relaxačních služeb Wellness Centra Fittop.

Přízemí:

na ploše několika set metrů čtverečních můžete aktivně využívat mnoho desítek špičkových posilovacích a aerobních strojů (steppery, kola, běžecké pásy) značky Technogym. K dispozici vám zde je i zkušený trenér, který nejen ochotně poradí, jak jednotlivé stroje používat, ale sestaví i individuální tréninkový plán šitý vám přesně na míru. nachází se zde dětský koutek a recepce s barem.

První patro:

na ploše 150 m2 se nachází taneční sál využívaný převážně pro aerobik, P-Class, kalanetiku, stepbody, bodyform, tae-bo, a fitball. Tento sál je vybaven kvalitní podlahovou krytinou, zrcadlovou stěnou s madlem a kvalitní hudební aparaturou.
v tomto patře lze i relaxovat v prostorách s whirlpoolem pro 7 osob a bezchlorovým čistícím systémem Amur, se saunou pro 3 ležící a 6 sedících osob, nechat se namasírovat profesionálním masérem a nebo dopřát svému tělu bronzové barvy ve dvou Ergoline soláriích.
v provozu je i spinningový sál o rozloze 100m2, který je plný kol značky Aerobika. Zde si můžete zahrát také stolní tenis.
Všechny prostory jsou plně klimatizované, šatní skříňky vybavené elektronickým bezpečnostním zámkem řízeným počítačem, který řídí i vstupy do jednotlivých prostor. Cenné věci lze odložit do speciálních bezpečnostních schránek. Wellness centrum Fittop umožňuje bezbariérový přístup do všech přízemních prostor. 

 

10 % na všechny služby ve sportovním centru (neplatí pro pernamentky)

 

www.fittop.cz 

Seifertova 49/560 
130 00 Praha 3

Tel.: 732 409 509

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.