ŠVANDOVO DIVADLO NA SMÍCHOVĚ

Švandovo divadlo je moderním evropským kulturním centrem živých umění. Jeho repertoár tvoří především inscenace stálého činoherního souboru a další produkce, jež se dělí do pravidelných programových cyklů věnujících se různým žánrům a disciplínám živého umění.
Ke vnímání Švandova divadla jako kulturního centra přispívá také to, že poskytuje prostor alternativním skupinám a rozmanitým projektům. Svým příznivcům nabízí divadlo možnost setkávat se s výjimečnými osobnostmi českého, evropského i světového umění v rámci cyklu talk-show Scénické rozhovory a při pravidelných produkcích koncertů nadžánrové, klasické hudby i world-music. Dalším projektem je Výtvarná zeď, jejíž hlavní myšlenkou je pomíjivost divadla. Mezi významné aktivity divadla patří programy pro děti a mládež, literární matiné a křty knížek v rámci cyklu Literární kavárna. Neméně důležitá je snaha intenzivněji rozvíjet mezinárodní spolupráci a vytvářet projekty se zahraničními partnerskými divadly a jejich osobnostmi.

Švandovo divadlo na Smíchově je scénou hlavního města Prahy a na jeho provoz přispívá také Městská část Praha 5 a Ministerstvo kultury ČR. Disponuje dvěma hracími prostory - Velkým sálem pro cca 300 diváků a suterénním variabilním Studiem pro 50 - 100 diváků podle potřeby a momentálního uspořádání. Dále má divadlo k dispozici dvě vybavené zkušebny s příslušenstvím a profesionální nahrávací studio. Divadelní kavárna s kapacitou cca 50 míst slouží příchozím během dne i divákům o přestávkách a po představení.

Divadlo má bezbariérový přístup a je klimatizováno!

První pražské činoherní divadlo s ANGLICKÝMI TITULKY! 

 

10 % na představení souboru Švandova divadla

 

www.svandovodivadlo.cz

Štefánikova 57  
150 00 Praha 5

Tel.: 257 318 666  
E-mail: info@svandovodivadlo.cz

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.