PARAŠKOLA IMPACT

Paraškola Impact vám nabízí tandemové seskoky padákem, kurzy a samostatné seskoky padákem pro jednotlivce i skupiny.

Tandemové seskoky padákem je nové sportovní odvětví parašutismu, které díky pokroku v padákové technice otevřelo obzor široké veřejnosti. Rozhodnete li se pro tandemové seskoky v naší paraškole, pokusíme se tento nevšední svět krásy a ticha přiblížit i vám.

Pro ty z vás, kteří raději dělají vše sami máme připravenou nabídku kurzů výcviku AFF volným pádem, seskoky padákem na automatické otevření nebo seskoky IAFF.

Vyzkoušíte-li jakoukoliv z nabídek naší paraškoly, odejdete s neobyčejným zážitkem na celý život. Tandemové seskoky z výšky 4000 m s instruktorem může absolvovat kdokoliv od 8 do 100 let. Zažijete 1 minutu letu volným pádem a 10 minut letu na padáku. Příprava probíhá přímo na letišti před seskokem. Průběh celého seskoku může být i nafilmován dalším parašutistou – kameramanem.
Cena za filmování 1.600,- Kč , filmování a focení 1.900,- Kč. 

 

10 % na tandemové seskoky a základní výcvik
15 % na výcvik AFF a vydhlídkové lety

 

www.paraskolaimpact.cz 

Horáčková 1208/11  
140 00 Praha 4

Tel.: 261 225 431  
E-mail: paraskola@volny.cz

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.