Chytrá volba pro vytápění a ohřev teplé vody

Zdroj: Vlasta | Rubrika: Téma | Strana 15

Zamýšleli jste se během topné sezóny, že pomalu nastal čas vyměnit váš letitý kotel za kotel nový? Kotel je sice zatím stále ještě funkční kotel, nicméně svá nejlepší léta už má za sebou? Výměna plynového kotle patří mezi vyšší položky nákladů domácností, a proto tento krok nejeden z nás důkladně zvažuje. Když ale náklady na provoz a za opravu starého kotle začnou příliš zatěžovat rodinný rozpočet, nastal čas poohlédnout se po novém. Vhodným typem kotle můžete dosáhnout efektivní investice rozhodující o budoucích nákladech za vytápění. Díky novému kondenzačnímu kotli můžete uspořit do budoucna nemalé peníze. S výběrem toho správného kotle vám pomůže váš dodavatel energií. Pražská plynárenská přichází s nabídkou kondenzačních kotlů vlastní značky PROMETHEUS SUPER KOMPAKT.
Volba značky není náhodná. Za značkou stojí více než 25 let zkušeností dceřiné společnosti Prometheus. Při vývoji kotle vycházela společnost hlavně právě z letitých zkušeností získaných přímo od zákazníků. Společnost zajistí i jeho odbornou montáž. Jako jediný na trhu se kotel osazuje patentovaným dvouokruhovým výměníkem. Samostatný okruh je pro ohřev teplé vody tak pro vytápění.
DOPŘEJTE SI POŽITEK Z NAPUŠTĚNÉ VANY

Uživatelé kombinovaných kotlů často zápasí s kvalitou připravované teplé vody. Samostatný okruh dělá z kotle Prometheus skutečného přeborníka pro přípravu teplé vody, bez problémů připraví 150 l za 10 min., což je velikost běžné vany.
Kotel je možný integrovat do chytré domácnosti. K nabídce kotle společnost přidává i nabídku každoročního servisu. Poctivý a kvalitní každoroční servis je zásadní pro dlouhověkost kotle. „Ve vztahu ke svým zákazníkům chceme nabídnout více než jen spolehlivé dodávky energií. Jdeme dále a snažíme se jim navíc poskytovat i související užitečné služby, které mohou potřebovat. Chtěli bychom, aby si na službu servisu zákazníci zvykli, stejně jako servisují svoje auto. Za kvalitním zpracováním našeho plynového kondenzačního kotle PROMETHEUS SUPER KOMPAKT si stojíme, proto se nebojíme nabídnout nadstandardní záruku na technologii v délce 5 let.“, uvedl v této souvislosti tiskový mluvčí Pražské plynárenské, Miroslav Vránek.
Na pořízení kotle společnost navíc poskytuje zákaznickou výhodou získat 10 000 Kč. Případné financování je možné řešit s partnerem společnosti Modrá pyramida (www.ppas.cz/financovani).
Pražská plynárenská je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a jedním z tzv. tradičních hráčů na trhu, který dodává zemní plyn a elektřinu více než 400 tisícům zákazníků po celé republice. Jedná se o ryze českého dodavatele, jehož vlastníkem je hlavní město Praha.
VLASTNÍ ZNAČKA S UNIKÁTNÍM ŘEŠENÍM