Plánované organizační změny u společnosti Pražská plynárenská Holding

Informace zveřejněné na internetu ohledně společnosti Pražská plynárenská Holding se naší společnosti ani našich zákazníků nijak netýkají.
Našim 400 tis. zákazníkům dodává plyn a elektřinu společnost Pražská plynárenská, akciová společnost.

Společnost Pražská plynárenská Holding je vlastníkem akcií a při zrušení Pražské plynárenské Holding přejdou akcie přímo do vlastnictví hlavního města Prahy.
Plánovaná změna je logická a organizačního charakteru, pro spol. Pražská plynárenská, a.s., se nic nemění.

Pražská plynárenská, a.s., jako jeden z mála, možná vůbec jediný dodavatel plynu v České republice, v roce 2018 svým zákazníkům plyn nezdražil. Místo toho snižujeme náklady řadou opatření a s mnohými z nich nám pomáhají naši zákazníci, například přechodem na elektronické vyúčtování a bezhotovostní platební metody.

• Pokud ještě nemáte všechna odběrná místa u Pražské plynárenské, včetně elektřiny, přejděte k nám
  • Pokud ještě nemáte elektronickou fakturu nebo si necháte posílat přeplatky složenkou, přejděte na elektronickou komunikaci a my vás za to odměníme

Vždy se domluvíte

S námi si budete rozumět. Ke svým klientům jsme féroví a snažíme se jejich situaci vyřešit bez soudů a sankcí.