DR SPORT S.R.O.

Půjčovna a prodejna elektrokol DR SPORT s.r.o.

Firma DR SPORT s.r.o. nabízí pronájem a koupi elektrokol. V půjčovně máme elektrokola jak pro dospělé, tak jako jedni z mála nabízíme také elektrokola pro děti od věku 8 let. Protože věříme v českou kvalitu, tak právě proto nabízíme kompletní sortiment elektrokol značek Apache, Sense a Rock Machine, která se v České republice vyrábějí.

Elektrokola přináší úplně jiné možnosti.  Při jízdě na elektrokole stále sportujete, stále musíte šlapat a stále děláte to nejlepší pro své zdraví. Přitom si jízdu užíváte vy, vaše děti, vaše manželka, zkrátka celá rodina. Elektrokolo vám pomůže dorovnat síly ve vyjížďce s vaším trénovaným partnerem. Elektrokola je také možné využít jako ekologický a rychlý dopravní prostředek do práce.

Naše provozovna se nachází na úpatí Černé hory v Čisté v Krkonoších č. 76. Působíme nejen jako prodejna a půjčovna, jsme zároveň i oficiální elektrocentrum značek Apache a Rock Machine. Samozřejmostí je i poskytování plnohodnotného servisu a diagnostiky elektrokol.

Díky umístění naší provozovny nabízíme vyzkoušení elektrokol v reálném prostředí Krkonoš. U nás si vyzkoušíte rozdíl v pohonných jednotkách a reálnou výdrž baterií ve vysokohorském terénu, případně v podhůří, kde terén není již tak náročný. Při zájmu o koupi elektrokola máte tak jedinečnou šanci zjistit, jaké pro vás bude to pravé. Elektrokola vám zapůjčíme i na více dní.

V případě koupě elektrokola vám pak cenu půjčovného od ceny elektrokola odečteme. Našim klientům z Prahy a v okruhu cca 30 kilometrů od naší provozovny zakoupené elektrokolo dovezeme smontované až do domu.  Elektrokolo si můžete zakoupit i bez nutnosti návštěvy naší prodejny, stačí si kolo vybrat a objednat. Více informací a přehled modelů na www.drsport.cz

 

-20% slevu na pronájem jakéhokoliv elektrokola z nabídky firmy DR SPORT s.r.o. bez omezení počtu dní
-10 % na nákup elektrokol z nabídky DR SPORT s.r.o. značek Rock Machine, Apache a Sense

 

www.drsport.cz  
!! Nová provozovna !!

Na Stráži 1210/3  
Praha 8 - Libeň 180 00

Čistá v Krkonoších 76  
543 44 Černý Důl - Čistá v Krkonoších  
okres Trutnov, Královehradecký kraj  
Telefon: 212 241 750, 222 314 848, 775 660 280

E-mail: info@drsport.cz 
Tel.: +420 603 217 012, +420 603 243 463

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.