KINO LUCERNA

Kino ve slavném Paláci Lucerna – legendární biograf

Je více než potěšující, že i po 115 letech nepřetržitého provozu se nadále kino Lucerna těší neutuchajícímu zájmu ze strany diváků, kteří jej hojně navštěvují.

Jak historický velký kinosál, tak i moderní malý kinosál jsou oblíbenou zastávkou Pražanů i návštěvníků hlavního města.

Kino Lucerna se vyznačuje neopakovatelnou atmosférou a výběrem těch nejkvalitnějších snímků současné filmové produkce, které oceňuje náročné publikum všech věkových kategorií. Program kina doplňují a zpestřují několikrát ročně již tradiční a oblíbené festivaly a tematické filmové přehlídky.
Kino Lucerna je vybaveno tou nejmodernější technikou - ve velkém kinosálu promítá i ve 4K kvalitě a v obou kinosálech je ozvučeno dolby systémem 7.1

Po představení si diváci mohou posedět v kavárně v předsálí kina nad dobrou kávou či sklenkou vína, součástí každé vstupenky je kupón s 20% slevou na konzumaci. 

 

20 % z každé plnohodnotné vstupenky na všechna představení (max. 2 osoby na jednu zákaznickou kartu). Slevy neplatí pro uzavřené, festivalové, či jinak zlevněné projekce.

 

www.lucerna.cz 

Šťepánská 61  
110 00 Praha 1

Tel.: 224 216 972  
E-mail: kino@lucerna.cz

Pražská plynárenská se ráda postará

Jsme online

V našem Zákaznickém portále získáte snadný přehled o Vaší smlouvě, platbách a zároveň zde řadu požadavků vyřídíte bez čekání „na pár kliknutí".

Přechod k nám nebo přepis smlouvy u nás také vyřídíte pohodlně online. Nyní navíc s možností získat bonus za přechod k nám od jiného dodavatele.
 

Máme něco navíc

Staráme se o Vaši bezpečnost. Rádi Vám bezplatně zapůjčíme detektor úniků plynu, kterým lze zkontrolovat možné netěsnosti na plynovém vedení nebo si u nás můžete zakoupit detektor úniku oxidu uhelnatého (CO), který by neměl chybět v žádné domácnosti s plynovými spotřebiči.

Snížit si můžete s námi také náklady na opravu nebo montáž vybraných spotřebičů díky našemu programu Zákaznická výhoda.

Jsme stabilní a féroví

Jsme dodavatelem energií už více než 120 let a plyn nebo elektřinu Vám za férové ceny rádi poskytneme na území celé České republiky. Patříme do vlastnictví hl. města Prahy, kde se staráme o celou distribuční síť zemního plynu. Jsme zde totiž dodavatelem poslední instance a postaráme se tak o Vás i v případech, kdy jiný dodavatel plynu zkrachuje nebo z jiného důvodu není schopen dodávat energie.